Van Meel & Jonkers

Administratief Adviesbureau Keij
heet nu HouGRIP.nl

U bent als relatie van Van Meel & Jonkers gewend dat wij de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van accountancy, fiscaliteit en administratieve processen op de voet volgen. Daarbij zijn wij liever leidend dan volgend. Geheel in die lijn presenteren wij de nieuwe naam en nieuwe koers van het aan ons kantoor gelieerde Administratief Adviesbureau Keij. Vanaf nu treedt dat bedrijf onder de naam HouGRIP.nl als compleet Ondernemers Support Centrum naar buiten.
TimoReisiger-38

Boekhouder volgt accountant als businesscoach

De naam HouGRIP.nl zegt het al. Het nieuwe, frisse en dynamische bedrijf helpt met name kleine ondernemers grip te krijgen en te houden op hun administratie. Meer grip zorgt immers voor meer focus op ondernemerschap. De rol van de ouderwetse boekhouder is binnen de nieuwe en veel bredere aanpak van HouGRIP.nl veranderd in die van businesscoach. Dat sluit naadloos aan op de rol die wij vanuit VanMeel & Jonkers voor u en uw bedrijf vervullen. Door de coaches worden die startende en kleine bedrijven vanuit diverse expertises en specialismen bij de hand genomen om continu grip te houden op alle administratieve processen. Daarbij hoort natuurlijk ook het functioneel en optimaal benutten van moderne en geautomatiseerde boekhoudprogramma’s en de digitalisering van arbeidsintensieve, tijdrovende en dus kostbare administratieve processen. Daarin valt ook bij kleine ondernemingen die bij ons administratiekantoor zitten veel winst te behalen.

Van Meel & Jonkers staat GARANT voor GRIP!

Als trouwe klant van Van Meel & Jonkers bent u de afgelopen jaren al vertrouwd geraakt met het fenomeen businesscoach. Wij zullen dat vanuit ons accountantskantoor alleen nog maar verder versterken. Dat is ook noodzakelijk want in onze dienstverlening voor het MKB ligt ‘GRIP op de zaak’ stevig verankerd. Daar zijn wij sterk in en die lijn trekken we steeds verder door. Het is voor elke MKB-er immers prettig om te kunnen rekenen op een accountant en belastingadviseur die Garant staat voor GRIP!

C.W.L.M. ( Eric ) van Meel
P.M.J. (Peter) Jonkers
Van Meel & Jonkers
facebook linkedin