Van Meel & Jonkers

Automatische bankkoppeling met uw boekhoudpakket!

Het handmatig invoeren van af- en bijschrijvingen van de zakelijke bankrekening in het boekhoudpakket is anno 2019 echt niet meer nodig. Door de digitalisering is het mogelijk om de zakelijke bankrekening te koppelen met het boekhoudpakket.

Bij een koppeling tussen de bankrekening en het boekhoudpakket worden dagelijks de mutaties die plaatsvinden op de desbetreffende bankrekening, verstuurd naar het boekhoudpakket.
Koppeling
Op dit moment zijn er 4 banken die een boekhoudkoppeling aanbieden, te weten ING, Rabobank (alleen professional pakket), ABN AMRO en KNAB. De koppeling is, met uitzondering van KNAB, gratis en kan eenvoudig worden gerealiseerd.
De voordelen van een automatische bankkoppeling met uw boekhoudpakket:

- De boekhouding up-to-date
Uw boekhouding is altijd up-to-date. Door het feit dat dagelijks de bankmutaties worden verstuurd naar het boekhoudpakket kunnen wij dagelijks uw administratie bijwerken.
- Inzicht
U heeft geen omkijken meer naar uw bankmutaties en u heeft altijd een up-to-date overzicht in openstaande facturen en geboekte uitgaven.
- Tijdsbesparing
Een bankkoppeling maakt het boekhouden makkelijker, want zodra er boekingsinstructies zijn aangemaakt, worden bankregels binnen het afschrift automatisch toegewezen aan de juiste posten.
- Meer overzicht
Natuurlijk kunt u ook goede overzichten maken als u al uw betalingen handmatig ordent. Maar als dat al automatisch gaat, hebt u meer tijd over voor het grote plaatje

Wij helpen u graag!

Heeft u nog geen automatische bankkoppeling, maar wilt u wel altijd up-to-date zijn en meer tijd hebben om te ondernemen?

Neem dan contact op met Tom van Meel via tom@vanmeelenjonkers.nl of 0164-210090. Hij helpt u graag om deze handige koppelingen tot stand te brengen!
Medewerker-in-nieuwsbrief-grijs
Van Meel & Jonkers
facebook linkedin