Accountant in Bergen op Zoom: samen bouwen aan jouw onderneming

Ben je op zoek naar een accountant in Bergen op Zoom? Voor een ondernemer is het enorm belangrijk om inzicht in de financiële situatie te krijgen en overzicht te behouden. Je vindt ons in Bergen op Zoom, waar we al jaren de financiële zaken van onze klanten in de regio West-Brabant en Tholen kritisch onder de loep nemen. Van zo’n actieve accountant wordt jouw onderneming alleen maar sterker!

Uw accountant in Bergen op Zoom: waakhond én hulphond

De jaarrekening is een samenvatting van het afgelopen jaar. Het geeft inzicht in de zaken die goed gingen en welke nog wel wat verbetering nodig hebben. Als accountant met jarenlange ervaring in Bergen op Zoom leveren wij meer dan alleen de jaarrekening. Je kunt met al je vragen over fiscale en financiële zaken bij ons terecht.

Van Meel & Jonkers in Bergen op Zoom is het adres voor het samenstellen van de jaarrekening en indienen van BTW-aangiftes. Wij voeren financiële analyses uit, stellen begrotingen, budgetten en liquiditeitsprognoses op, kijken naar de waardering van je onderneming en geven advies over je interne organisatie.

Heb je plannen voor een bedrijfsovername, wil je een subsidieaanvraag uitvoeren of wil je je personeelsbestand optimaliseren? Als adviseur en accountant in Bergen op Zoom kennen wij de markt en geven je goed onderbouwd advies.

Wij helpen ondernemers niet alleen op zakelijk vlak. Ook voor vragen over je privé-situatie kun je bij ons terecht.

Dit kan Van Meel & Jonkers voor jou betekenen:

  • samenstellen van jaarrekeningen
  • beoordelen van jaarrekeningen
  • financiële analyse van ondernemingen
  • opzetten van interne administratieve organisaties
  • opstellen van tussentijdse rapportages
  • opstellen van begrotingen, budgetten en liquiditeitsprognoses
  • waardering van ondernemingen en aandelen
  • advisering inzake de interne organisatie
  • klankbord en vertrouwenspersoon voor ondernemers en bestuurders

Business coach: klankbord en vertrouwenspersoon

Als business coach helpen wij jou om je onderneming verder te laten groeien. We bekijken samen hoe we jou persoonlijk en financieel kunnen laten groeien. Ondernemen start met een goed idee, maar vergeet daarbij de kwaliteit en efficiëntie niet. In combinatie met onze coaching maken we van jouw plan een succes!

Geen enkel bedrijf of organisatie is hetzelfde. Een standaardoplossing werkt daarom niet. Wij denken met je mee en geven advies waar je echt wat mee kunt. Een plan dat past bij jouw bedrijf of organisatie geeft het beste resultaat. Met ons complete dienstenpakket nemen wij je veel werk uit handen. Wij houden de ontwikkelingen met betrekking tot andere vakgebieden scherp in het oog, kijken verder dan het uitvoeren van opdrachten en fungeren graag als jouw aanspreekpunt en klankbord.

Over Van Meel & Jonkers

Wij hebben de juiste vakmensen in huis als het gaat om het opstellen van ondernemingsplannen, opzetten van administraties, samenstellen van jaarstukken of uitbrengen van bedrijfseconomische adviezen. Het voordeel van ons accountantskantoor in Bergen op Zoom is dat onze accountants bekend zijn met alle ‘ins’ en ‘outs’ op het gebied van accountancy en fiscale zaken. Wij verzorgen alle belastingaangiften voor jouw onderneming en begeleiden je daarnaast bij je fiscale bedrijfsvoering.

Accountant in Bergen op Zoom nodig? Neem contact met ons op

Van Meel & Jonkers adviseert eenmanszaken, kleine bedrijven en instellingen en het MKB in de regio West-Brabant en Zeeland. Wij bieden een compleet dienstenpakket op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Wij denken mee met ondernemers en bestuurders en geven advies waar je echt wat meekunt: eerlijk, reëel en in begrijpelijke taal.

Zoek je een accountant met kennis van de lokale, Bergse markt? Neem via het formulier contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Contact