Bedrijfsoverdracht

Vroeg of laat breekt het moment aan waarop je je bedrijf overdraagt aan een ander. Bij een bedrijfsovername komt heel wat kijken. Er moeten heel veel praktische en organisatorische dingen worden geregeld en zorgvuldig worden afgewerkt. Van Meel & Jonkers is onder meer gespecialiseerd in het adviseren en begeleiden bij een bedrijfsoverdracht.

Wij kijken in opdracht van de oude en/of nieuwe bedrijfsvoerder mee welke stappen er moeten worden gezet en in welke volgorde dat moet gebeuren. Wij adviseren, coördineren en monitoren tijdens het complete traject en dragen er vanuit onze financiële en fiscale expertise aan bij dat de overdracht van een bedrijf zo soepel mogelijk verloopt.

“Een bedrijf kopen of verkopen is voor de meeste mensen geen dagelijks werk. Laat je door onze experts adviseren en begeleiden bij bedrijfsoverdracht!”

P.M.J. (Peter) Jonkers RB
Directeur belastingadvies

Compleet dienstenpakket op maat voor iedere organisatie

Van Meel & Jonkers voorziet eenmanszaken, kleine bedrijven en instellingen en het MKB van eerlijk, reëel advies. Vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom ondersteunen wij ondernemers en bestuurders op het gebied van accountancy en fiscaliteit. Van standaard-oplossingen krijgen wij koude rillingen. Advies op maat, daar kun je wat mee!

Direct contact