Dienstverlening

“Wij zijn van alle markten thuis”

Het team van Van Meel & Jonkers bestaat uit betrokken en kundige professionals. Zij zijn gespecialiseerd in accountancy, financiële administratie, bedrijfseconomisch advies, salarisadministratie, bedrijfsoverdracht, fiscale dienstverlening en het digitaliseren en automatiseren van administratieve processen. Wij zijn van alle markten thuis en nemen zowel startende ondernemers, eenmanszaken als het MKB graag bij de hand.

Accountancy

Een goede accountant is goud waard. Dat geldt voor iedere onderneming en organisatie. Ontdek wat de meerwaarde van Van Meel & Jonkers is voor jouw bedrijf!

Meer informatie

Advies

Vaak sta je als ondernemer of bestuurder voor grote en ingrijpende beslissingen waar je best wat advies bij kunt gebruiken. Onze specialisten zijn je graag van dienst met een betrouwbaar advies!

Meer informatie

Salarisadministratie

Maak jij al gebruik van de salarisadministratie van Van Meel & Jonkers? Ervaar het gemak en koester de zorgvuldigheid waarmee wij dat voor jou oppakken!

Meer informatie

Bedrijfsoverdracht

Een bedrijf kopen of verkopen is voor de meeste mensen geen dagelijks werk. Laat je door onze experts adviseren en begeleiden bij bedrijfsoverdracht!

Meer informatie

Fiscale dienstverlening

Bij ons kan je terecht voor het deskundig en zorgvuldig regelen van al je belastingzaken en belastingadvies.

Meer informatie

Financiële administratie

Veel ondernemers hebben zelf niet de tijd of onvoldoende kennis van zaken om hun financiële administratie bij te houden. Van Meel & Jonkers helpt je daar graag een handje bij!

Meer informatie

Startende ondernemers

Er komt heel wat bij kijken om een eigen bedrijf op te zetten. Wij helpen startende ondernemers graag goed op weg!

Meer informatie

Automatisering

Het automatiseren en digitaliseren van administratieve processen bespaart je veel tijd en geld. Schakel daarbij gerust onze hulp in!

Meer informatie