Burg. Stulemeijerlaan 1 4611 EH Bergen op Zoom Tel. 0164-210090

Kernwaarden > Advies op maat

Omdat geen enkel bedrijf of organisatie hetzelfde is, geloven wij niet in standaardoplossingen. In onze dienstverlening staat de persoonlijke benadering van onze cliënten centraal. Daarom brengen wij allereerst samen met u de problemen in kaart en zoeken daar de op de situatie en omstandigheden toegespitste oplossingen bij. Uiteraard kijken we naar de meest voordelige en voor u prettige mogelijkheden.

Een voor uw bedrijf of organisatie op maat gesneden plan van aanpak garandeert het beste resultaat. Door de afzonderlijke opbouw van onze dienstverlening is het ook mogelijk om slechts van een gedeelte van onze diensten gebruik te maken. Zo kunt u ervoor kiezen om bijvoorbeeld alleen uw jaarstukken of fiscale advisering door ons te laten verzorgen.

Met ons complete dienstenpakket worden al uw zorgen uit handen genomen. Wij verzorgen niet alleen uw zaken op het gebied van accountancy, maar ook uw fiscale aangelegenheden en houden de ontwikkelingen op aanverwante vakgebieden scherp in het oog. Onze dienstverlening gaat dus verder dan het uitvoeren van opdrachten of het fungeren als aanspreekpunt en klankbord.

© 2019 Van Meel & Jonkers | Privacybeleid - Cookieverklaring
Van Meel en Jonkers

Van Meel en Jonkers