Advies op maat

Wij geloven niet in standaardoplossingen. Geen enkel bedrijf of organisatie is immers hetzelfde. Wij denken mee met ondernemers en bestuurders en geven advies waar je echt wat mee kunt: eerlijk, reëel en in begrijpelijke taal.

Allereerst brengen wij samen met jou de problemen in kaart, zodat we naar een oplossing kunnen zoeken die aansluit bij de situatie en omstandigheden.

Een plan dat voor jouw bedrijf of organisatie op maat is gesneden, garandeert het beste resultaat. Heb je zelf de nodige expertise al in huis? Dan kan je ook voor een gedeelte van onze diensten gebruikmaken. Denk bijvoorbeeld aan het verzorgen van de jaarstukken of het geven van fiscaal advies.

Met ons complete dienstenpakket nemen wij je veel werk uit handen. Wij verzorgen niet alleen zaken op het gebied van accountancy, maar ook je fiscale zaken. Daarnaast houden we de  ontwikkelingen met betrekking tot andere vakgebieden scherp in het oog. Wij kijken verder dan het uitvoeren van opdrachten en fungeren graag als jouw aanspreekpunt en klankbord.

“Een ondernemer moet de focus volledig op zijn onderneming kunnen richten. Onze complete dienstverlening draagt daar aan bij.”

P.M.J. (Peter) Jonkers RB
Directeur belastingadvies