Compleet aanbod

Kwaliteit staat bij Van Meel & Jonkers hoog in het vaandel. Dat zie je terug in onze kennis van zaken, klantgerichtheid, betrokkenheid, flexibiliteit en volledigheid. Wij volgen de ontwikkelingen op het gebied van accountancy en fiscaliteit op de voet. Alleen op die manier kunnen wij jou op het gebied van accountancy en fiscaliteit zo goed mogelijk adviseren. Je krijgt regelmatig mailings van ons, zodat je op de hoogte blijft van wetswijzigingen die invloed hebben op je administratieve of fiscale beleid.

Wij helpen jou om je bedrijf of organisatie op financieel, administratief en fiscaal gebied zo optimaal mogelijk te laten reilen en zeilen. Accountancy en fiscaliteit staan niet op zichzelf, maar overlappen andere disciplines. Wij werken samen met specialisten, zoals een notaris, advocaat, organisatie- en pensioenadviseur. Waar nodig verwijzen wij je naar hen door.

“Accountancy en fiscaliteit zijn nauw met elkaar verbonden. Beide aspecten zijn essentieel voor een gedegen en florerende bedrijfsvoering.”

Drs. C.W.L.M. (Eric) van Meel AA
Directeur accountancy