Onze nieuwe teamleden stellen zich voor

Van Meel & Jonkers is als organisatie continue bezig met het optimaliseren en verbreden van de dienstverlening voor haar klanten. Om daar de juiste invulling aan te geven heb je een sterk team met een diversiteit aan specifieke vakkennis en persoonlijke kwaliteiten nodig. Recent mochten wij weer twee nieuwe collega’s begroeten en zij stellen zich graag aan u voor.

Rob Hendrikx (accountant)

Mijn naam is Rob, ik ben 34 jaar en ik woon met mijn vrouw en zoontje in Halsteren. Sinds 1 oktober 2020 maak ik deel uit van het hechte team van Van Meel & Jonkers Accountants & Adviseurs. Mijn studieloopbaan ben ik gestart in Vlissingen aan de HZ University of Science waar ik bedrijfseconomie heb gestudeerd. Vervolgens heb ik accountancy gestudeerd in Breda aan de Avans Hogeschool. Na een pittige studie behaalde ik in 2014 mijn titel als Accountant-administratieconsulent. Ik ben inmiddels ruim 14 jaar werkzaam in de accountancy, waarvan 6 jaar als gecertificeerd Accountant. Ik sta iedere dag met veel passie en plezier ondernemers met raad en daad bij. Naast mijn werk tennis ik graag en breng ik zoveel mogelijk tijd door met mijn gezin, familie en vrienden.

Dani Gladdines (junior belastingadviseur)

Ik ben Dani, ik ben 23 jaar en woon samen met mijn vriendin in hartje Bergen op Zoom. Afgelopen jaar heb ik met succes de bachelor fiscale economie afgerond op de Tilburg University. Na mijn studie ging ik op zoek naar een functie die bij mijn ambities past. Bij een eerste gesprek bij Van Meel & Jonkers voelde het meteen van beide kanten goed en zo kon ik op 1 september 2020 op steenworp afstand van mijn huis aan de slag bij het accountantskantoor van de toekomst. Je merkt aan alles dat ons kantoor inzet op een nieuwe manier van administratievoering, digitalisering en coaching van ondernemers en bestuurders. Die ontwikkelingen en innovaties spreken mij bijzonder aan en ik vind het mooi dat ik daar mijn steentje aan bij kan dragen. Naast mijn werk ben ik een liefhebber van lekker tafelen en ik ben gek op alles wat met sport te maken heeft. Met mijn vriendin trek ik er ook graag op uit. Van een weekendje genieten in Zeeland tot een lange trip door Indonesië. Wij hopen nog veel van de wereld te mogen zien.