Een businessplan op 1 A4’tje

Vind jij een goed businessplan ook zo belangrijk? Vrijwel iedere ondernemer antwoordt ‘JA’ op deze vraag. Maar waarom zet dan maar een klein deel van alle ondernemers het businessplan op papier? Van Meel & Jonkers werkt met de praktische en bewezen OGSM-methode om jouw businessplan op 1 A4’tje te zetten.

Snel en effectief plannen

Als businesscoaches zijn wij dagelijks bezig met het opstellen van businessplannen, het formuleren van doelstellingen en het meetbaar maken van die doelstellingen. Hierbij kijken we naar Objectives, Goals, Strategies en Measures (OGSM). In een informele setting met ondernemers komen we tot een businessplan met zowel zakelijke als persoonlijke doelstellingen, een strategie, meetinstrumenten en een actieplan om de doelstellingen te bereiken. Het resultaat is een duidelijk en overzichtelijk businessplan op 1 A4’tje.

Bewezen succes

Samen met jou brengen we in kaart wat echt belangrijk is voor jouw onderneming. Dit vertalen we samen in een goed plan. Middels dashboards meten we of de gestelde doelen worden behaald. Onze businesscoaches hebben in de praktijk bewezen dat ze iedere ondernemer beter kunnen laten ondernemen en meer rendement uit hun onderneming kunnen laten halen.

Businessplan: focus op de juiste plaats

Door samen bewuste keuzes te maken zorgen we dat de focus van iedere ondernemer daar ligt waar die moet liggen. Uit de resultaten blijkt dat het rendement van iedere onderneming toeneemt. Uit de feedback die wij krijgen op onze sessies blijkt dat iedere ondernemer geïnspireerd raakt en bewuster onderneemt dan voor de sessie.

Benieuwd of wij ook jou kunnen inspireren? Ik maak graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter. We bevestigen de afspraak via telefoon of e-mail.

Maak een afspraak

Afspraak maken
Tijd *

Andere blogs van P.A. (Rob) Hendrikx AA

Een businessplan op 1 A4’tje

P.A. (Rob) Hendrikx AA
8 maart 2021
Lees blog