Onze app is superhandig voor iedere ondernemer

Door de steeds verder oprukkende digitalisering van administratieve processen wordt de rol van mij en mijn collega’s steeds meer die van adviseur op administratief, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied. Als accountant en fiscalist onderscheiden wij ons graag met persoonlijke aandacht voor onze klanten. In onze rol als kennisleverancier en vraagbaak voor ondernemers en bestuurders zoeken wij steeds naar nieuwe wegen om de doelgroep zo goed en compleet mogelijk te informeren. In dat opzicht is de Van Meel & Jonkers app een belangrijke tool.

24/7 je accountant bij de hand

Wij begrijpen als geen ander dat onze klanten ook buiten de normale kantooruren (’s avonds en in het weekend) wel eens met vragen zitten over administratieve of fiscale aangelegenheden. Overdag moet er immers gewerkt worden en als je er zelf overdag al aan toekomt dan wil je ook niet voor ieder wissewasje je accountant lastigvallen. Met onze app spelen we in op de behoefte van onze klanten. De app is gratis te downloaden en zit boordevol praktische en actuele informatie. Je hebt via je smartphone of tablet feitelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week je accountant bij de hand.

Veel handige functies

Als je onze gratis app gedownload hebt kun je direct gebruikmaken van allerlei handige functies. In de kennisbank en het nieuwsbriefarchief vind je antwoord op vrijwel ieder vraagstuk over administratie, personeelszaken, loonadministratie, belastingen en wettelijke regelingen. Ook presenteren wij er onze eigen organisatie en leggen kort uit waarvoor u allemaal bij mij en mijn collega’s terecht kunt. Er is een mogelijkheid om via de app direct met ons te chatten of om online een afspraak te plannen. Andere handige functies zijn het instellen van een alert voor bijvoorbeeld de betaling van loonbelasting en afdracht van BTW.  Al deze functies worden in een overzichtelijk menu weergegeven.

Doorontwikkeling digitale dienstverlening

Parallel aan het stap voor stap verder digitaliseren van de administratieve processen wordt ook de functionaliteit van de Van Meel & Jonkers app verder uitgebreid. In de toekomst kunnen onze klanten via een link in de app feitelijk hun hele bedrijfsadministratie inzien. Wij creëren een soort van digitale archiefkast voor elke klant. Daar kan iedereen die daartoe gerechtigd is à la minute de stukken vinden die men zoekt. Natuurlijk kun je die ook altijd gewoon bij ons kantoor opvragen. Dat is nu zo en dat zal wat ons betreft ook altijd zo blijven. Maar naast onze persoonlijke aanpak gaan wij ook graag mee in de moderne ontwikkelingen binnen de accountancy. Innoveren is een belang voor onze eigen organisatie, maar zeker ook in het belang van onze klanten. Download daarom snel onze gratis app, geschikt voor zowel alle Android als Apple smartphones en tablets.

Andere blogs van Drs. C.W.L.M. (Eric) van Meel AA

Verbeter je ondernemen

Drs. C.W.L.M. (Eric) van Meel AA
10 september 2019
Lees blog

Je accountant wordt businesscoach

Drs. C.W.L.M. (Eric) van Meel AA
18 december 2018
Lees blog