Van Meel & Jonkers kijkt naar de toekomst

Mijn naam is Tom van Meel en ik vind het leuk dat ik mij, via een eigen blog op de website van Van Meel & Jonkers, aan iedereen voor kan stellen. Na een stage en het verrichten van het nodige vakantiewerk bij Van Meel & Jonkers, maak ik vanaf 1 oktober 2018 deel uit van het team.

Sportief en ambitieus

Omdat bij Van Meel & Jonkers het persoonlijk contact met de klanten voorop staat is het natuurlijk wel gepast om mijzelf als nieuwe medewerker even voor te stellen. Ik ben dus Tom van Meel en ik ben 28 jaar. Na mijn studie accountancy aan de Hogeschool Rotterdam ben ik doorgegaan met de studie AA accountancy aan het Avans+ in Breda voor het behalen van mijn titel. Voor deze opleiding moet ik alleen de praktijkstage nog afronden. Naast studeren heb ik de afgelopen jaren als senior financieel analist bij BDO Accountants & Belastingadviseurs de nodige praktijkervaring opgedaan. Met de indiensttreding bij Van Meel & Jonkers zet ik een volgende stap in mijn loopbaan. Buiten mijn werk heb ik tal van hobby’s en interesses. Ik heb op hoog niveau getennist, ik voetbal, speel golf en ben een echte wintersportliefhebber.

Servicegerichte teamplayer

Of het vanuit mijn sportieve achtergrond komt weet ik niet, maar feit is dat ik me lekker voel binnen een team dat op elkaar is ingespeeld. Zoals ik al aangaf heb ik als stagiair en vakantiekracht eerder al heel fijn samengewerkt met de meeste van mijn nieuwe collega’s. Ik heb dus al een goed beeld van de organisatie en van de klanten waarvoor wij werken. Dat is een voordeel. Naast het werk als toekomstig accountant zal ik mij met name bezig gaan houden met het verder digitaliseren van de administratieve processen. Daar gaan wij binnen Van Meel & Jonkers de komende tijd een flinke slag in maken. Ook dat sluit weer mooi aan bij wie ik ben, waar ik goed in ben en waar ik veel voldoening uithaal. Digitaliseren van een aantal zaken betekent immers niet dat wij kil en afstandelijk gaan werken. Integendeel. Wij gaan het onze klanten alleen nog maar eenvoudiger maken om financiële gegevens bij ons aan te leveren. Bij Van Meel & Jonkers kijken we naar de toekomst. Die toekomst is dat de klant gewoon zijn persoonlijk contact met ons houdt, maar dat hij of zij altijd en overal direct de gedigitaliseerde en gearchiveerde administratieve informatie kan raadplegen zonder dat eerst bij ons op te moeten vragen. Het spreekt voor zich dat mijn collega’s en ik u de komende tijd steeds zullen informeren over de stappen die wij zetten in het digitale tijdperk. Eén ding kan ik al verklappen: Het zal u en ons heel veel gemak op gaan leveren.

Andere blogs van T. (Tom) van Meel